info
 
links
 
presse
 
video
 
home
 
 
 
 

TAI CHI FOR BEGYNDERE.


”Svendborg Tai Chi forening har eksisteret i snart 12 år og vi er nogle stykker som holder ved”, siger John Newman, der underviser fast 3 dage om ugen i lokalerne i Bagergade 67d, stuen.

Jeg underviser i Tai Chi, men der indgår også dele af Qigong i undervisningen, men mest som afslapnings- og opvarmnings øvelser.

Tai Chi er baseret på afslapning af krop og sind. Den stille og venlige natur i Tai Chi udøvelse modvirker stress og stressrelateret sygdom. ”Selv har jeg lavet Tai Chi i 25 år” fortsætter han, og fortæller at Tai Chi forbedre blodcirkulationen, kroppens holdning, balancen samt styrker immunforsvaret.

Man kan med andre ord sige, at Tai Chi medvirker til bedre livskvalitet.

Tai Chi kan laves af folk i alle aldre og kræver ikke nogen form for særligt udstyr, kun tålmodighed, siger han og smiler. ”Jeg underviser i Yang stilen efter Mester Huang, som er en mere afslappende form end det jeg underviste i tidligere, en form som passer bedre til mig”.

Vi starter op med nye medlemmer onsdag den 3. september 2014 kl. 19-21 i Bagergade 67d, stuen, så hvis nogen har lyst til at være med, er der tilgang af nye elever hele september.

 
 
 
 

 


  kontakt : John Newman, tlf: 40178727 e mail: info@taichi-svendborg.dk